Jsme Menzy Ostravské univerzity

nahrávám mapu....



Datum - čas
09.10.2019
8:00 - 20:00

Místo konání
Ostrava

Kategorie


Menzy Ostravské univerzity

Hola, hola, škola volá! S ní i menzy Ostravské univerzity, které již čtvrtým rokem sídlí ve studentské rezidenci Kampus Palace na Smetanově náměstí. Největší novinkou letošního roku je zcela nový koncept Simona Guesta. Ani starý dobrý Black Kale neusnul na vavřínech a v jejich meníčku najdete spoustu novinek. Přijďte nás poznat 9. 10. 2019 – čekají vás slevy 50 %.

VÍCE INFORMACÍ PROZRADÍME BRZY!!!

Black Kale Bar je bezmasá fresh restaurace s vlastní raw cukrárnou. A vůbec první bezmasá menza nejen v Ostravě, ale v celé ČR, kterou si otevřeli milovníci zdravého jídla Andrea a Daniel. Poté, kdy procestovali Kanadu a Indonésii, se vrátili zpátky na Ostravsko a plni inspirace a elánu otevřeli Black Kale Bar. Spolu s celým týmem se snaží moderním způsobem ukázat Ostravákům, že jídlo a sladké dezerty bez živočišných přísad může být nejen zdraví prospěšné, ale i krásné a velice chutné. V Black Kale Bar se drží nejmodernějších trendů, chtějí, aby si studenti dopřáli také oblíbené burgery, asia food nebo bezlepkové dezerty, po kterých se budou cítit skvěle a pomohou jim překonat i strasti spojené se zkouškovým obdobím. „Doporučuji vyzkoušet také naše smoethie nebo zázvorový šok či zázvorový grog v případě, že někoho z vás přepadne rýmečka.“ dopňuje pozvání a své tipy majitel Dan Škubal. Pro chvíle pohody a relaxu si sem klidně skočte na kafe nebo s přáteli na pivko Ogar z malého lokálního pivovárku.

Od října bude novou hrdou menzou Ostravské univerzity také stylová restaurace Guest, která bude studentské stravování provozovat namísto Bistro Bocca. Obědová meníčka budou inspirovaná především mezinárodní kuchyní. Nová menza nabídne vetší komfort, kvalitnější suroviny i jídlo, dostupné studentské ceny však zůstanou. „Jelikož se u nás do většiny omáček nepřidává žádná mouka, na své si příjdou i celiaci a lidé s bezlepkovou dietou. Stačí vaši alergii nebo životní styl zmínit a já vám připravím jídlo na míru.“ dodává Simon, šéfkuchař restaurace. Guest bude studentům nabízet finančně dotované snídaně a obědy během pracovního týdne. Večeři si mohou vybrat Á la card se slevou 15%. V průběhu září v Guest řádí designéři, ať si od října připadáte jako na francouzské boulevard.

(text pořadatele)
Přidejte se k akci na Facebooku.

iCal